Enfortim Drets. Un camí, un projecte per a un món millor

Comencem aquest camí explicant-vos el que vam publicar al blog d’ESO de la nostra escola, abans de les vacances de Nadal, perquè tota l’escola comencés a conèixer el projecte del qual formem part

Els alumnes de 3r d’ESO participarem aquest curs en un projecte que porta per títol “Enfortim drets” conjuntament amb altres cinc centres educatius de Catalunya, concretament de Barcelona, Manresa, Lloret de Mar, Llèida i un altre centre d’Olot.
És una proposta que ens ha fet arribar l’OnG FUNDIPAU, i consisteix en un projecte que dura tot el curs 17-18. El projecte consisteix en treballar una de les causes de la crisi dels refugiats arreu del món, fer-ne difusió i sensibilitzar a la població del nostre entorn d’aquesta realitat que anul.la els Drets Humans i la mateixa dignitat de les persones.
Vam començar amb una xerrada informativa a càrrec d’en Jordi Armadans, president de FundiPau, acompanyat de la Vírginia Garzón, que ens va introduir en tres dels grans camps d’aquest projecte; les violacions dels drets humans, les guerres i l’armamentisme i el seu comerç mortífer.