Si no llegiu bé aquest correu aneu a: http://www.fundacioperlapau.org/publicacions/correu_pau/29marc2006.htm


El Correu per la Pau

29 de març de 2006

Per l'esperança al País Basc

El proper diumenge 2 d'abril es farà l'acte públic 'Donem una oportunitat a la pau' i es presentarà l'obra conjunta Saramago-Tàpies a favor del diàleg i la pau al País Basc.

L'acte tindrà lloc al Palau Robert de Barcelona, a les 12 del migdia, i es lliurarà una reproducció de l'obra conjunta feta per en Saramago i en Tàpies.

Més informació

Així com la Fundació per la Pau va expressar la seva esperança davant l'anunci de treva d'ETA, moltes altres entitats de pau també ho han fet. Llegeix aquests comunicats i altres articles i iniciatives relacionades. Anar-hi

20 anys del NO a l'OTAN

El proper dijous, dia 6 d'abril a les 19 hores, farem un acte públic de commemoració del referèndum de l'OTAN. A l'acte intervindran Rafael Grasa, professor de la UAB i portaveu de la Plataforma Anti-OTAN de 1986 , Francesc Serra, professor de Relacions Internacionals de la UAB i Alfons Banda, president de la Fundació per la Pau.

Més informació

Només 14 diputats diuen 'sí' a l'Objecció Fiscal

Ahir al Congrés dels Diputats de Madrid, es va discutir una proposició de Llei per a regular l'Objecció Fiscal a les Despeses Militars. Només 14 diputats (d'ERC, que va presentar la proposta; d'ICV-EUiA; d'IU i del Grup Mixt) van votar-hi a favor. Tota la resta va votar-hi en contra, menys el BNG que s'hi va abstenir.

Més informació

 

Voleu rebre més informació per correu postal? (butlletins, tríptics, informació de les nostres activitats en general)

Necessitem el teu suport! Fes-te voluntari o soci de la Fundació, o fes-nos un donatiu

El Correu per la Pau és una publicació electrònica elaborada per la Fundació per la Pau des del mes de maig de 1999. Podeu reenviar aquest missatge a qui cregueu oportú.

Per donar-vos d'alta automàticament, envieu un missatge en blanc a
elcorreuperlapau-subscribe@grups.pangea.org
Per donar-vos de baixa automàticament envieu un missatge en blanc a
elcorreuperlapau-unsubscribe@grups.pangea.org

Problemes? Envia'ns un missatge a info@fundacioperlapau.org

www.fundacioperlapau.org