Si no llegiu bé aquest correu aneu a: http://www.fundacioperlapau.org/publicacions/correu_pau/22marc2006.htm


El Correu per la Pau

22 de març de 2006

La Fundació per la Pau celebra l'anunci de treva d'ETA i demana a tots els actors implicats que aprofin aquesta 'immensa oportunitat'

La Fundació per la Pau vol mostrar la seva joia per la possibilitat que s'obre avui amb l'anunci de treva permanent d'ETA.

Portem massa anys de conflicte, de morts, de violència, de sofriment, de persecució, de vulneració de drets humans, de crispació. És hora de fer callar les armes i passar al diàleg, essència mateixa de la política en democràcia.

Demanem a tots els actors socials, polítics, mediàtics i institucionals que tenen un paper a jugar en tot aquest procés que siguin extremadament bel.ligerants en una cosa: aprofitar aquesta immensa oportunitat per a convertir el silenci de les armes en una pau més sòlida i duradora.

La Fundació per la Pau porta molts anys implicada, aportant el seu granet de sorra, en moltes iniciatives a favor de la pau al País Basc. Hem dit i fet moltes coses però, ara, més enllà d'aplaudir el gest i de demanar a tothom que es posi a la feina, no cal dir res més.

Però si voldríem, i és imprescindible fer-ho, dedicar aquesta possibilitat de pau a totes les persones que han patit els estralls del conflicte i la violència durant tots aquests anys.

I, voldríem, també, reconèixer les persones i entitats que, al País Basc, sovint en condicions ben dures, han fet una feina tenaç i cabdal perquè avui es pugui parlar d'opcions de pau.

Barcelona, 22 de Març de 2006.

Més informació

 

Voleu rebre més informació per correu postal? (butlletins, tríptics, informació de les nostres activitats en general)

Necessitem el teu suport! Fes-te voluntari o soci de la Fundació, o fes-nos un donatiu

El Correu per la Pau és una publicació electrònica elaborada per la Fundació per la Pau des del mes de maig de 1999. Podeu reenviar aquest missatge a qui cregueu oportú.

Per donar-vos d'alta automàticament, envieu un missatge en blanc a
elcorreuperlapau-subscribe@grups.pangea.org
Per donar-vos de baixa automàticament envieu un missatge en blanc a
elcorreuperlapau-unsubscribe@grups.pangea.org

Problemes? Envia'ns un missatge a info@fundacioperlapau.org

www.fundacioperlapau.org