El Correu per la Pau

18 de juliol de 2006
Mobilitzacions urgents per Palestina i el Líban

Concentracions i mobilitzacions. El proper dijous 20 de juliol, hi haurà manifestacions en protesta dels atacs israelians a Barcelona, Tarragona i Lleida.

Les federacions catalanes d'ONG davant el conflicte al Pròxim Orient. Llegiu el comunicat emès aquest cap de setmana per les Federacions Catalanes d'ONG per la Pau, pels Drets Humans i de Desenvolupament, on es demana la fi de les hostilitats i la reacció dels nostres governs, especialment el de la Unió Europea, davant els atacs israelians al Líban i Palestina.

Adhereix-te per al compliment de la legalitat internacional. El Fòrum UBUNTU ha emès el comunicat 'Afganistan, Iraq, Palestina, Sudan, ...: Prou violacions de la legalitat democràtica internacional!' i demana adhesions personals. Adhereix-t'hi!

11 de juliol de 2006
El govern incompleix el compromís de transparència en R+D militar

El govern espanyol es va comprometre a elaborar un informe en relació a les partides destinades a R+D en els Pressupostos Generals. Aquest informe s'havia de remetre al Parlament abans de juliol, a dia d'avui, ni tenim informe ni prou transparència en les despeses dedicades a R+D.

10 de juliol de 2006
Cap avenç en la Conferència de Revisió sobre Armes Lleugeres

Després de 2 setmanes de treballs i dures negociacions la 2a Conferència de NNUU ha acabat sense gaire progressos. Mentre els governs no han assumit la seva responsabilitat 1.000 persones continuaran morint cada dia víctimes de la violència armada descontrolada.

Valoració completa | Informació de la campanya Armes Sota Control

Voleu rebre més informació per correu postal? (butlletins, tríptics, informació de les nostres activitats en general)

Necessitem el teu suport! Fes-te voluntari o soci de la Fundació, o fes-nos un donatiu

El Correu per la Pau és una publicació electrònica elaborada per la Fundació per la Pau des del mes de maig de 1999. Podeu reenviar aquest missatge a qui cregueu oportú.

Per donar-vos d'alta automàticament, envieu un missatge en blanc a
elcorreuperlapau-subscribe@grups.pangea.org
Per donar-vos de baixa automàticament envieu un missatge en blanc a
elcorreuperlapau-unsubscribe@grups.pangea.org

Problemes? Envia'ns un missatge a info@fundacioperlapau.org

www.fundacioperlapau.org