ratlla blava

El Correu per la Pau

ratlla blava

La Fundació per la Pau renova la seva plana web

Aposta per les eines 2.0, disseny renovat i nous continguts

fotoLa Fundació per la Pau fa pública avui la seva plana web renovada. L’entitat va obrir per primera vegada el seu lloc web l’any 1997 per tal d’agilitzar la informació sobre la mateixa Fundació i sobre els temes relacionats amb el moviment per la pau en general. Durant aquests anys el web s’ha modificat en dues ocasions anteriors, l’any 2001 i el 2005, amb la intenció d’adaptar-lo a les necessitats de cada moment.

ratlla blava

Condemna per l’assassinat de Natàlia Estemírova

Concentració contra la violència a les dones el 20 de juliol, a les 20.00 h a la Plaça de Sant Jaume de Barcelona

fotoL’activista feminista i pels drets humans, Natalia Estemírova, va ser segrestada i assassinada dimarts passat a Grozni. Estemírova era una de les fonts d’informació independents més importants de Txetxènia sobre els abusos i crims comesos impunement pel règim de Ramzan Kadírov. La Fundació per la Pau, condemna enèrgicament l’assassinat d’Estemírova i se suma a l’acte reivindicatiu organitzat per Dones x Dones el proper dilluns.

ratlla blava

Dia d’acció global pels drets humans a l’Iran

Concentració el 25 de juliol, a les 21.00 a la Plaça Universitat de Barcelona

fotoDiverses organitzacions iranianes i xarxes internacionals pels drets humans (International Campaign for Human Rights, Amnistia Internacional, Human Rigths Watch, FIDH, etc.) així com la Premi Nobel de la Pau iraniana, Shirin Ebadi, convoquen una Dia d’acció global per donar suport als ciutadans i ciutadanes iranianes que s’han manifestat aquests dies i que han patit una forta repressió (desenes de morts, centenars d’empresonaments, etc.). Més de 36 ciutats del món faran concentracions. A Barcelona, està convocada pel dissabte 25 de juliol a les 21.00 h a la Plaça Universitat. La Fundació per la Pau dóna suport a aquesta convocatòria.

ratlla blava

Manifest contra la impunitat

fotoLa Fundació per la Pau s’ha adherit al Manifest contra la impunitat impulsat per ONG, sindicats, associacions de professionals i persones d’arreu del món en favor de la justícia universal i en contra de la modificació de l'article 23.4 de la Llei Orgànica del Poder Judicial. Aquesta modificació, aprovada pel Congrés dels diputats, limita els jutges a conèixer només causes que tenen una “connexió estatal” i fa que Espanya entri en la llista dels països més restrictius per a l’exercici de la jurisdicció universal.

ratlla blava

Butlletí 94

El butlletí d’estiu de la Fundació per la Pau recull un extracte de les conferències dels vuit ponents del cicle ‘En clau de pau’, exposa la posició de la Fundació davant la creació del Centre per la pau del castell de Montjuïc i inclou un resum de la XIX Trobada de Barcelona, entre altres temes.


Voleu rebre més informació per correu postal? (butlletins, tríptics, informació de les nostres activitats en general)

Necessitem el teu suport! Fes-te soci de la Fundació, o fes-nos un donatiu

El Correu per la Pau és una publicació electrònica elaborada per la Fundació per la Pau des del mes de maig de 1999. Podeu reenviar aquest missatge a qui cregueu oportú.

Per donar-vos d'alta automàticament, envieu un missatge en blanc a
elcorreuperlapau-subscribe@grups.pangea.org
Per donar-vos de baixa automàticament envieu un missatge en blanc a
elcorreuperlapau-unsubscribe@grups.pangea.org

Problemes? Envia'ns un missatge a info@fundacioperlapau.org

www.fundacioperlapau.org