denip

mapa llest

Us proposem aquesta activitat:

Digues la teva

 


 

Veure el mapa directament a Google Maps

Tot i que ja hem donat el Mapa 2013 per tancat, si encara voleu posar-hi alguna activitat, envieu-nos un missatge a info@fundipau.org.

EL MAPA

Aquest mapa permet recollir, visualitzar i localitzar les activitats realitzades durant el Dia Escolar de la Noviolència i la Pau (DENIP).

Es tracta d'un mapa col·laboratiu. Escoles i instituts que han celebrat el DENIP poden posar un senyal al mapa, amb el títol de l'activitat que han fet i enllaça-hi fotos, vídeos, articles, etc. que tinguin penjats a la plana web del seu centre.

El mapa ens permet:

 

EL DENIP

El Dia Escolar de la Noviolència i la Pau se celebra cada 30 de gener, en commemoració de l’aniversari de la mort del Mahatma Gandhi. Durant aquesta jornada, escoles, instituts i centres educatius d’arreu del món organitzen diferents activitats per difondre els valors de la noviolència i la pau. Plana web del DENIP

 

PROPOSTA D'ACTIVITAT

A més d'oferir el Mapa DENIP, FundiPau proposarà cada any una activitat possible de fer a escoles i instituts que ajudi al treball d'educació per la pau al voltant del DENIP. Enguany, us proposem una activitat sobre el control de les armes.

 

QUI SOM

FundiPau (Fundació per la Pau) és una ONG nascuda el 1983 que treballa per un món en pau.
A través d’una opinió pública cada cop més informada i activa, impulsa tots aquells canvis culturals i estructurals que facin possible l’eradicació de la violència com a forma de relació entre les persones i els pobles.

 

CONTACTE

Per a qualsevol consulta sobre el Mapa DENIP o la proposta d’activitat: info@fundipau.org

FundiPau
Casp, 31, 2n 1a A - 08010 Barcelona
Telèfon: 93 302 51 29

Si vols rebre informacio de les activitats de FundiPau, omple aquest formulari.