Amb aquest concurs, sota el lema “Participa, hi guanyarà tothom”, promovem la creació de material àudiovisual relacionat amb la cultura de pau, que servirà posteriorment per a la sensibilització i l’educació per la pau.

Un concurs, cinc premis
El concurs té dues modalitats (l’spot, per a pel·lícules animades de fins a 1 minut de durada i curtmetratge per a animacions de més d’1 minut) i dues categories (júnior, per a menors de 18 anys i sènior per a majors). A més, es concedeix el Premi del públic.

Difusió i premis per als treballs guanyadors
Les animacions premiades s’inclouen en un DVD, es difonen per internet, es passen per TV, s’exhibeixen en festivals de cinema i animació i tenen una dotació econòmica de 300 Euros per a la categoria spot, de 600 Euros per als curtmetratges i 200 per al premiat pel públic.

Suports i col·laboracions
El concurs d’animacions té el suport econòmic de l’Oficina de Promoció de la Pau i dels Drets Humans de la Generalitat de Catalunya.

Con este concurso, bajo el lema ‘Participa, ganará todo el mundo’, promovemos la creación de material audiovisual relacionado con la cultura de paz, que servirá posteriormente para la sensibilización y la educación para la paz.

Un concurso, cinco premios

El concurso tiene dos modalidades (la spot, para películas animadas de hasta 1 minuto de duración y cortometraje, para animaciones de más de 1 minuto) y dos categorías (júnior, para menores de 18 años y sénior para mayores). Además, se concede el Premio del público.

Difusión y premios para los trabajos ganadores
Las animaciones premiadas se incluyen en un DVD, se difunden por internet, se pasan por TV, se exhiben en festivales de cine y animación y tienen una dotación económica de 300 € para la categoría spot, de 600 € para los cortometrajes y 200 € para el premiado por el público.

Apoyos y colaboraciones
El concurso de animaciones tiene el apoyo económico de la Oficina de Promoció de la Pau i dels Drets Humans de la Generalitat de Catalunya.

With the slogan Paths of Peace: Nonviolence and Dialogue, the award’s aim is the compilation of animated films related with peace culture, to promote the awareness on peace education.

An award, five prizes
The award has two modalities (Spot, for animations of 1 minute maximum and Short, for animations of 1 minute minimum) and two categories (Junior, for people from under 18, and Senior, for people from 18 years old on). And there’s also the Public award.

Promotion and awards for the winners
Awarded animations will be included in a DVD, will be displayed in internet and on TV, and exhibited in cinema and animation festivals. The economic prize is of 300 Euros for the Spot category, of 600 Euros for Shorts and 200 Euros for the Public award.

Support and collaborations
The award counts on the economic support of the Oficina de Promoció de la Pau i dels Drets Humans of the Generalitat de Catalunya.

7 Comments for this entry

 • Adela Puebla ha dit:

  Soy de Buenos Aires,(Argentina). Agradecería me informe si puedo participar en dicho concurso, ya que vivo en este país. También, como enviar mi trababjo. Desearía me indique la forma. Muchas gracias.
  arbolceibo@gmail.com

 • Jamel Wenslan ha dit:

  Al igual que a “Adela Puebla” me encantaría participar en el concurso de animación y como podría enviar mi animación soy de Perú – Cuzc, Gracias y Saludos

  • fundacioperlapau ha dit:

   Apreciado Jamel:
   Muchas gracias por tu interés. En la sección Bases del 4º concurso podrás ver cómo participar. Tienes de margen hasta finales de este mismo mes de mayo.
   Un saludo!

 • Daniel Castellanos ha dit:

  Com va tot fundació, fa un temps que vaig enviar un spot i no ho trobo a la pagina pricipal, m´agradaria saper si está a competencia, moltes gracies soc cubá peró el catalá es part de la meva vida

  Adeu

  • fundacioperlapau ha dit:

   Benvolgut Daniel,

   Certament, vam rebre la teva animació per a participar del concurs en la seva 4a edició. Encara no hem fet difusió de la decisió del jurat. Tenim previst fer-la el dia 28 d’octubre de 2012. Abans, però avisarem el guanyadors per correu electrònic.

   Moltes gràcies per participar 🙂

 • Daniel Castellanos ha dit:

  Fundació es molt bo tenir noticies tevas, m´agrada saper aixó i ja estic preparand altre animació per la nova edició, faré tot el que pugui fer per constribuir a la PAU auna braçada

  Daniel

 • Lídia Castro ha dit:

  Hola,

  M’agradaria saber si durant aquest curs 12/13 hi haurà concurs.
  Gràcies.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *